Where beauty meets health


Where Beauty meets health

Wij werken samen op de 2e verdieping in de Ogtent.

In de praktijk werken we samen met een schoonheidsspecialist en een mondhygiënist.
Daisy eigenaresse Mondzorgpraktijk Duiven
Mijn droom is om een mondzorgpraktijk te verwezenlijken waar zowel mijn patiënten als mijn collega’s zich op hun gemak voelen. Zelf was ik als kind vaak angstig voor het bezoek aan de tandarts; een gaatje vullen? Dat wilde ik écht niet hoor! Vroeger ging ik dus echt met tegenzin naar de tandarts. Ik moet ook zeggen dat het destijds ook heel anders was dan nu. Tegenwoordig is het bekende ‘fluoride happen’ echt wel verleden tijd en kunnen veel behandelingen een stuk prettiger uitgevoerd worden.

In mijn praktijk werk ik met de nieuwste apparatuur zodat jouw behandeling zo prettig mogelijk zal verlopen. Tevens blijf ik mijzelf ontwikkelen door regelmatig cursussen en lezingen te volgen. Ik ben dan ook geregistreerd in het ‘Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten’ (KRM) en lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten.

Afspraak maken
Where beauty meets health
Denise Schoonheidspecialist
Eigenaresse van La belle du jour

La belle du jour is gespecialiseerd in het verbeteren van de huid! Bij La belle du jour zijn er nog veel meer behandelingen. Iedereen is uniek, daarom creëer ik voor ieder een behandeling afgestemd op je eigen wensen en doelen. Dit doe ik met veel plezier en met prachtige producten van het duurzame en professionele merk ALPHA-H en Nouvital.

Afspraak maken
Afspraak maken
Chat openen
Hallo,
Waar kan ik je mee helpen?